ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό και ανθρωπιστικό της έργο, πραγματοποίησε την παράδοση των δώρων στα παιδιά που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.
Ο διαγωνισμός, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων της Ένωσης, είχε ως στόχο να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να μεταφέρουν μέσα από τη ζωγραφική το μήνυμα της αγάπης, της ειρήνης και της αλληλεγγύης.
Η παράδοση των δώρων έγινε παρουσία εκπροσώπων της Ένωσης, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, με απόλυτο σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των ανηλίκων.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της δράσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η αστυνομία βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Η Ένωση μας θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τις ανθρώπινες αξίες.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Πάλλης Ιωάννης Τσαγανός




